виж Количката е празна

Латекс Корал-Делукс

Ново
0,00 лв.
Марка: Latex

Опции за покупка

0,00 лв.Oписание на продукта

Гаранция: 5 години

Височина: 21см

Матракът “Корал-Делукс“ комбинира качествата на матрака Корал и комфорта на ламелната подматрачна рамка. Благодарение на своята по-висока плътност спрямо другите матраци той осигурява комфорт и спокойствие на всички, които предпочитат по-твърдите повърхности за своята почивка. Сърцевината му е изградена от повторно вулканизирани пенолатексови частици комбинирани със слой от монолитен пенолатекс.

Матракът е подсилен с допълнителен слой кокос – естествен материал, изработен от кокосови влакна, които са покрити с изключително еластичния естествен латекс. Слоят кокос придава не само по-голяма твърдост и опора при сън, но и по-голяма проветривост.

 

В основата на матрака е вградена подматрачна рамка от метални профили и многослойни букови ламели. Тя е съобразена изцяло с изискванията на матраците Latex и дава възможност на дишащата материя да прояви свойствата си в най-пълна степен.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на матрака, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

       Ядро

  • слой от монолитен пенолатекс

  • сърцевина от повторно вулканизирани пенолатексови частици

  • слой от кокосови влакна

Рамка

  • конструкция от метални профили

  • многослойни букови ламели

Моля,изберете размер от падащото меню!

 


Подобни продукти:

Комбино

0,00 лв.
виж

Далия

0,00 лв.
виж

Латекс Стандарт Делукс

0,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!