Мармара

  • Марка: Нани-Луксозна серия
+ -
0,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Гаранция: 5 години
Височина: 20 см


Различен комфорт на ползване според сезона.
Сърцевина с подчертано ортопедични характеристики и подсилени еластични качества, гарантиращи добрия телесен комфорт. Разпененият на водна основа POLYFLEX с висока плътност и отворена микроклетъчна структура способства добрата циркулация на въздуха.(

Зимната страна на матрака е съставена от два слоя MEMORY FOAM. Под въздействие на топлината, отделяна от тялото, термоактивната пяна го поглъща и обвива. Двете технологични мембрани допълнително се движат, като подобряват комфорта и уюта. Правилното и равномерно разпределение на тежестта по цялата площ и липсата на точки с прекомерно напрежение елиминират натрупаната физическа умора.
Втората страна е от допълнително омекотен пенополиуретан и слой антиалергична силиконова вата. Комбинацията води до чувство за мекота в контактната с тялото зона, като същевременно не позволява прекомерното му потъване и допуска въздухът да преминава и охлажда тялото през топлите летни нощи.
В изработването на калъфа е използван висококачественият текстил LUREX. Втъканите сребърни нишки в структурата контролирано отделят сребърни йони, потискащи развитието на акари, бактерии и микроорганизми.
В процеса на ползване матракът е в състояние да предлага различни качества и комфорт според изискванията за ортопедичност, околната температура и моментното предпочитание. Гарантира правилното кръвообращение и свеждане до минимум смущенията по време на сън.


Цена за 1 кв.м: 224 лв
Моля,изберете размер от падащото меню!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!